Thaise overheid lanceert een e-gids voor buitenlandse fijnproevers

PATTAYA:- Smulpapen, fasten yours seatbelts, want de Thaise regering heeft iets heerlijks op het vuur staan, een verrukkelijke e-gids gericht op het promoten van gastronomisch toerisme voor zowel moslims als buitenlandse bezoekers.  De reisgids is zo goed dat reizigers er binnen de kortste keren hun vingers erbij kunnen aflikken!

Dus als u net als uw nieuwsbeer een van de fijnproevers bent, die op zoek wilt gaan naar nieuwe culinaire avonturen of een medelanders bent die de vakantie culinair wil opfleuren, dan zit u met deze gids goed.  Met zijn verleidelijke selectie van halalvriendelijke gerechten en insidertips over waar u het beste kunt eten, zult u zeker uw trek kunnen bevredigen en onderweg onvergetelijke herinneringen opdoen.

Volgens de plv. regeringswoordvoerder Rachada Dhnadirek biedt de 154 pagina’s tellende gids niet één, maar twee epische routes die 14 zuidelijke provincies van Thailand met elkaar verbinden tot aan Maleisië, Singapore en Batam Island in Indonesië. En geloof uw nieuwsbeer, dat klopt als een bus, u kunt uw koffers pakken en op pad gaan voor een reis vol eten die u nooit zult vergeten!

Wat staat er op het menu, vraagt u nu af?
Welnu, de gids biedt twee routes: de moslimvriendelijke route en de gastronomische route.  De moslimvriendelijke route brengt je naar allerlei fascinerende plekken voor moslimtoeristen, waar u de cultuur, het eten en de activiteiten van de lokale gemeenschap kunt ervaren.  Ondertussen leidt de gastronomische route u naar enkele van de beroemdste lokale restaurants en toeristische attracties op elke locatie.

De gids bevat zelfs een gedeelte over elk van de 14 zuidelijke provincies, waaronder Phuket, Krabi en Narathiwat, met insidertips over wat te zien, waar te eten en wat te kopen.  En als u een fijnproever bent en van plan bent de grens over te steken naar Maleisië, Singapore of Indonesië, vindt u in de gids informatie over het aanvragen van een toeristenvisum.

Dus de foodies die op zoek willen gaan naar culinaire avonturen of u een reisliefhebber bent die op zoek is naar nieuwe culturele ervaringen, deze e-gids is je one-stop-shop voor een epische reis door enkele van de mooiste bestemmingen in Zuidoost-Azië.

Olleke Bolleke in Thailand 

Eén gedachte over “Thaise overheid lanceert een e-gids voor buitenlandse fijnproevers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!