Thaise monniken wijden in Laakdal het vernieuwde Tiw Thai in

LAAKDAL:- Het Thaise restaurant Tiw Thai heeft een nieuwe look gekregen. De heropening, net op de zesde verjaardag van de zaak, was extra feestelijk door de aanwezigheid van Thaise monniken. Zij hebben het vernieuwde restaurant ingewijd.

Het nieuwe Tiw Thai raakt alvast niet aan het beproefde recepten maar namelijk aan de authentieke Thaise keuken. Tiw neemt de bezoeker mee op een culinaire trektocht langs het Thailand van haar jeugd, in de voetsporen van haar moeder en grootmoeder. Haar gerechten worden gekenmerkt door fijne kruiden, adembenemende curry’s en kraakverse groenten.  

Het pand aan Kanaalweg 6 en het interieur kregen wel een make-over en er werd extra aandacht besteed aan de akoestiek. De take away kan voortaan afgehaald worden aan de gloednieuwe bamboe afhaalcorner. Om de vernieuwde Tiw Thai een behouden start te geven, werd het restaurant bij de heropening ingewijd door Thaise monniken. 

De inwijding was voor Tiw en de Thaise gemeenschap een feestelijke aangelegenheid. Het was een eerbetoon aan de Thaise cultuur en een verderzetting van de authentieke Thaise gewoontes.

Voor meer informatie: www.tiwthai.be 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!