Thaise moeder vreest verkrachting door twee wellustige internet reparateurs

THAILAND:- De sociale media is weer eens in rep en roer, nadat het relaas van een vrouw die zegt door door twee internet-reparateurs seksueel lastiggevallen te zijn nadat ze beweerde dat de beproeving haar jonge dochter getraumatiseerd achtergelaten was en nu zelf bang was om verkracht te worden.

Volgens het Facebook-bericht van de vrouw kwamen afgelopen woensdag de twee mannen om het internet te repareren bij een elektriciteitspaal buiten haar huis, waar ze in de tuin zat met haar jonge dochter.

Ze zei dat ze zag dat de reparateurs naar hen keken en lachten.  Een van de mannen legde toen zijn mond op de borst van de ander en ze lachten weer.  Ze zei dat de reparateurs zich toen naar hun borst grepen en bleven lachen.

De vrouw realiseerde zich dat ze haar seksueel lastig vielen omdat ze geen beha droeg.  Ze droeg op dat moment alleen een zwart T-shirt en een korte broek.

 Ze confronteerde de twee mannen en vroeg twee of drie keer ‘wat zijn jullie zaken’, maar ze ontkenden dat ze iets verkeerds hadden gedaan en wendden hun blik af.  Ze ging naar binnen om een ​​telefoon te pakken om een ​​foto te maken, maar tegen de tijd dat ze terugkwam, waren ze al verder de straat in gereden.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!