Thaise man vertrouwde voor de volle 100 procent op zijn “TomTom” en rijdt pardoes het water in

CHONBURI:- Een Thaise automobilist die blindelings op aanwijzingen van zijn navigatiesysteem concentreerde, is in  Chonburi het water ingereden. Hij kon zich het vege lijf redden door via het raam van de auto ontsnappen en naar de kust zwemmen, maar zijn auto zonk in de 15 meter diepe water.

De man vertelde dat hij van Bangkok naar Chonburi reed om familie te verrassen, toen hij een weg opreed die hij onbekend voorkwam.

Hij zette zijn gps aan was zo gefocust op de gps dat hij een naderende afslag niet opmerkte.  Hij verloor de macht over het stuur en reed pardoes het water in.

Een reddingsteam kwam ter plaatse en kon het gezonken voertuig terughalen.  Het team gebruikte een touw en een kraan om de auto omhoog te trekken, wat meer dan een uur kostte.

 Volgens Thaise media zei de bestuurder dat hij wil dat het incident een les is voor alle bestuurders om voorzichtiger te zijn tijdens het rijden met een gps en te onthouden dat ze zich op de weg moeten concentreren.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Jakkrit Waewkraihong
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: KhaoSod.com

Eén gedachte over “Thaise man vertrouwde voor de volle 100 procent op zijn “TomTom” en rijdt pardoes het water in”

  1. Dit soort dingen gebeurt niet alleen in Thailand.
    Een paar jaar geleden moest ik naar het crematorium in Spijkenisse.
    Werd vanaf de Hartelbrug rechtsaf de Groenekruisweg op gestuurd wat ik al vreemd vond want dan verlaat je Spijkenisse.
    Volgens Tom-tom moest ik daar rechts af een boerenpad op waar gelukkig een waarschuwing stond dat dit een prive weg was die alleen naar de boerderij zou leiden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!