Thaise man verliest de macht over het stuur en ramt met zijn auto het huis van een gezin in Pattaya

PATTAYA:- Een gezin in Bang Lamung werd vannacht ruw wakker gemaakt toen de chauffeur van pick-up de macht over het stuur verloor en door de voorkant van hun huis reed.  Het ongeval gebeurde rond middernacht tijdens de avondklok voor Chonburi en gelukkig waren de kinderen en volwassenen in het huis al naar bed gegaan toen het ongeval plaatsvond.

Bij het ongeval was een grijze pick-up truck betrokken met een kentekenplaat van Bangkok en een bestuurder en een passagier erin.  De chauffeur verloor blijkbaar de macht over het stuur en haalde twee elektrische palen neer en crashte vervolgens door de voorkant van het huis.  De 44-jarige eigenaar van het huis meldde dat niemand binnenin gewond raakte, terwijl de 35-jarige bestuurder en zijn 18-jarige passagier slechts lichte verwondingen opliepen door de crash.

De chauffeur heeft toegegeven dat hij gedronken had en zei dat hij ook haastte om naar huis te gaan omdat hij buiten de avondklok was.  Hij zei dat hij plotseling de macht over het stuur verloor en een elektriciteitspaal raakte voordat hij het huis binnenstormde.  De politie en reddingsvrijwilligers van Nong Prue arriveerden op de plaats van het ongeval en de politie voerde een bloedalcoholtest uit, hoewel de resultaten niet openbaar werden gemaakt.

De bestuurder is aangehouden en zal worden vervolgd voor het ongeval, mogelijk vanwege zijn dronkenschap.  Hij zal waarschijnlijk financieel aansprakelijk worden gesteld voor de veroorzaakte schade.

Door het ongeval vielen 2 elektrische palen op het dak van het huis, waar het schade toebracht aan de 2 auto’s van de huiseigenaar.  Gescheurde elektriciteitskabels die uit het wrak staken en een verbrijzelde leiding die water op de weg in de buurt dumpte, gaven aan dat er een aanzienlijke hoeveelheid reparaties nodig zal zijn.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!