Thaise man steelt de fooienpot uit een door gehandicapten gerund café

BANGKOK:- Een Thaise man stal de fooienpot uit een café, welke door gehandicapten gerund wordt. De bangkokianen menen dat deze man een kronkel in zijn hersens moet hebben om te kunnen doen wat hij deed.  

De goedgeklede man liep het café binnen waarna hij een kopje koffie bestelde.  Het café heet “Yimsoo” café en staat aan het S.A.B. kruispunt in Bangkok.  De beveiligingscamera filmde de man tijdens zijn verwerpelijke actie.  De man droeg een mondkapje toen hij de coffeeshop binnenliep, daarna ging hij binnen zitten wachten op de koffie.  Toen de medewerker binnen wegkeek, greep de man snel de fooienpot en stopte deze in een grote plastic zak.  Het incident vond eerder deze week plaats op 22 juli 2021 om 10.21 uur.

 De man had de tas die werd gebruikt om de fooienpot te stelen al die tijd bij zich.  Het is niet bekend of de man bij het begin van de dag van plan was een fooienpot te stelen.  Vervolgens verving hij de fooienpot door een andere lege fooienpot.  Ambtenaren geloven dat de dief eerder een fooienpot uit een andere winkel had gestolen.  Het café realiseert zich nu wat er is gebeurd en bereidt zich voor om aangifte te doen bij de politie.  Yimsoo Cafe wordt gerund door gehandicapten met 2 slechthorende barista’s.  Ook andere medewerkers die meehelpen in de coffeeshop zijn slechthorend.

Ze hebben allemaal een speciale interesse in koffie en andere drankjes en dromen ervan om een ​​klein café met hun eigen naam te bezitten.  Yimsoo cafe is een opleidingscentrum dat is ontworpen om gehandicapten te helpen trainen.  

Het café helpt mensen met dromen om het na te streven met de juiste training en ervaring.  Het doel is uiteindelijk om deel uit te maken van gehandicapten die hun dromen verwezenlijken.  Het Yimsoo-café is opgericht door professor Wiriya Namsiripongpan, een docent aan de rechtenfaculteit van de Thammasat-universiteit.  Hij richtte ook de Universele Stichting voor Personen met een Handicap op.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: INN News 
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand
Bron: INN News 

Eén gedachte over “Thaise man steelt de fooienpot uit een door gehandicapten gerund café”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!