Thaise man rijdt met zijn auto restaurant binnen, waarbij de eigenaren ernstig gewond raakte

~ER MANKEERT IETS AAN ZIJN BOVENKAMER~
(Hij is niet goed bij zijn verstand)

KALASIN:- Een Thaise man reed met zijn auto een restaurant binnen waarbij dr eigenaren ernstig gewond raakte.  Hoofdcommissaris, kolonel Chuchart Uthisin van het politiebureau van Kalasin  ontving een melding over een auto die een restaurant nabij de Kalasin BAAC was binnengereden.

Verschillende mensen raakten gewond bij het incident en er kwam rook uit de auto.  De politie schakelde het plaatselijke reddingsteam in en de brandweer werd op de hoogte gesteld.

Toen de politie bij restaurant “Poomjai” direct naast Kalasin Plaza 1 aankwam, stond er al een grote menigte waarvan enkele in shock verkeerde. In het restaurant stond een zwarte beschadigden Honda Jazz, waarbij rook uit de motor kwam.

De inmiddels gearriveerde brandweer haalden de gastank uit het voertuig om een ​​mogelijke explosie te voorkomen.  

Volgens de polite waren in totaal 3 personen gewond raakten gewond bij het incident, de eigenaren raakten ernstig gewond en een klant liep lichte verwondingen op, ze werden allen naar het ziekenhuis vervoerd.

Uit politieonderzoek bleek dat de chauffeur opzettelijk het restaurant was binnen gereden met de bedoeling om beide eigenaren vermoorden.  Hij verliet toen de auto, schopte het meubilair omver en rende weg.  Hij keerde kort daarna terug en dreigde de eigenaren te vermoorden.  

Enkele toeschouwers hielden de 25-jarige Chaowat Puengcharoen aan, totdat de politie arriveerde, bij zijn aanhouding bekende hij het restaurant opzettelijk binnengereden te zijn.

Khun Wanida, dr 55-jarige de moeder van Chaowat heeft een glazenwinkel in de buurt.  Ze zei dat haar zoon medicijnen slikte en zich normaal gedroeg.  Chaowat en Pongpat hadden ongeveer een jaar geleden ruzie en haar zoon sloeg Pongpat in het hoofd met een metalen paal.  Ze denkt dat haar zoon vergeten was zijn ochtendmedicatie in te nemen voordat hij deze misdaad beging.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Vertaling: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!