Thaise man ramt om onbekende reden door de betonnen balustrade van een parkeergarage in Thailand 

NONTHABURI:-  Een Thaise man liep gistermorgen enkele verwondingen op toen hij met zijn auto door de betonnen balustrade van de derde verdieping van het parkeerterrein van een Nonthaburi-winkelcentrum reed.

Op de foto’s  is te zien dat de auto dwars door de betonnen balustrade van het parkeer was gereden en beneden op straat belandde.

De wachtmeester van het politiebureau Bang Bua Thong werd om 6.10 uur van dit incident verwittigd, niet veel later arriveerden de agenten om de Toyota Vios-sedan ondersteboven te vinden.

 Door de impact van de crash was een gat van 4 meter breed in de muur ontstaan.

De bestuurder, geïdentificeerd als Pitipol Kanchanachaya, liep lichte verwondingen aan zijn nek op en hoewel hij kon lopen en praten, werd hij toch met spoed naar het Pranangklao-ziekenhuis gebracht.

Khun Pongphan Srisom, een bewaker van het winkelcentrum, zei dat hij het geluid hoorde van een auto die tegen een betonnen muur in het parkeergaragegebouw botste.  Dus reed hij op zijn motor naar binnen om te kijken wat er aan de hand was.  Terwijl hij door de parkeergarage reed, zag hij een paar deuken in een muur.  Maar toen hij de andere kant op ging om te zoeken naar de auto die mogelijk de muur heeft geraakt, hoorde hij nog een klap en draaide zich om en vond een groot gat in de muur en een auto die op straat beland was.

De politie zei dat bewakingscamerabeelden lieten zien dat de auto van een bovenverdieping naar de 1C-verdieping werd gereden, drie verdiepingen boven de grond, en tegen de muur botste.  Toen de eerste crash de muur niet brak, werd gezien dat de auto naar de muur snelde en er doorheen crashte om op de weg te landen.

De politie heeft de bestuurder nog niet ondervraagd over zijn motief.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!