Succesvol vader en zoon-team zet trotse familie-erfenis voort met aanstaande opening van het Andaz Pattaya Jomtien Beach – het eerste Andaz-hotel in Thailand

PATTAYA:- Wanneer Andaz Pattaya Jomtien Beach, het allereerste Andaz-hotel van Hyatt ooit in Thailand, zijn deuren opent in het vierde kwartaal van 4, zal het niet alleen een belangrijke mijlpaal zijn in de luxe- en lifestylehotelsector in Thailand; het markeert ook de laatste stap in de zakelijke reis voor een zeer succesvol vader- en zoonsteam dat graag wil voortbouwen op hun trotse familie-erfgoed.

Khun Narit Chia-Apar, de eigenaar van Andaz Pattaya, en zijn zoon, khun Chintat Chia-Apar, houden toezicht op de transformatie van hun familielandgoed – een sereen stuk grond van 6.4 hectare op Tawanron Beach, tussen het populaire vakantieoord van Jomtien en het charmante vissersdorpje Bang Saray. 

Dit project van 150 miljoen dollar, dat wordt geleid door het bekroonde architectenbureau A49, heeft tot doel een luxe lifestyle-resort van wereldklasse met internationale merken te weven in een prachtige omgeving aan het strand, gezegend met volwassen bomen en traditionele Thaise huizen. Het doel is om de authentieke ziel van de bestemming te laten zien en een gevoel van “Thainess” te geven aan een nieuwe generatie wereldwijde ontdekkingsreizigers.

“Ik heb een passie voor dit prachtige stuk land en de bomen die het beschermen. Het was altijd mijn droom om deze speciale plek te gebruiken om de natuurlijke schoonheid van het Na Jomtien-gebied te laten zien, en ik ben verheugd dit met Andaz Pattaya te kunnen bereiken. Nu Thailand volledig is heropend voor internationale reizen, is dit het perfecte moment om dit betoverende, onderontwikkelde deel van Thailand aan de wereld te promoten”, aldus khun Narit.

Khun Chintat, die een passie heeft voor reizen en de vinger aan de pols houdt van de laatste trends in de sector, voegde eraan toe dat het resort, als eerste Andaz-hotel in Thailand, in staat zou zijn om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar originele lifestyle-ervaringen en aan de verwachtingen van moderne reizigers te voldoen. 

“Andaz Pattaya zal een unieke toevoeging zijn aan de Thaise horeca. De reizigers van vandaag willen verbonden zijn met de geest van hun bestemming, dus de belofte van het merk Andaz ‘om de zintuigen te prikkelen door middel van onderscheidende lokale ervaringen zal in de voorhoede van ons resort staan. We willen het rijke erfgoed van deze geweldige bestemming onder de aandacht brengen, terwijl we ook fantastische faciliteiten en inspirerende activiteiten bieden voor elke gast, van koppels en vrienden tot families tot groepen. Mijn familie en ik zijn verheugd om te zien dat onze visie werkelijkheid wordt”, zei hij.

Khun Narit vervolgde: “Nu Pattaya City al een gevestigde reputatie heeft als een meer bruisende, volwassen bestemming, geloven we dat Na Jomtien zichzelf kan onderscheiden als een frisse en authentieke optie voor natuurzoekers en een speeltuin voor ontdekking en verjonging.”

De familie Chia-Apar heeft grote successen geboekt met Seafresh Industry PCL, opgericht in 1982 en gespecialiseerd in de verwerking en export van diepgevroren garnalenproducten uit Thailand. Sinds de oprichting 40 jaar geleden is dit bedrijf steeds sterker geworden en heeft het nu meer dan 3,000 mensen in dienst. Tijdens deze reis heeft Seafresh haar kernwaarden van sociale verantwoordelijkheid, mensen op de eerste plaats zetten en Thailand op het wereldtoneel promoten, nooit uit het oog verloren. 

Met de lancering van Andaz Pattaya zullen de heer Narit en de heer Chintat deze trotse traditie voortzetten en hun familiewaarden naar de Thaise horeca brengen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News  
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!