Thaise man raakt in paniek nadat uit gegevens blijkt dat hij 2 verschillende vaccins heeft gekregen

~ER EEN POTJE VAN MAKEN~
a(Iets verknoeien)

CHIANG MAI:- Een man in Chiang Mai raakte in paniek nadat uit zijn vaccinatiegegevens bleek dat hij eerst een Sinovac had gekregen en voor zijn tweede vaccinatie een vaccin van het merk AstraZeneca.

Khun Adul Duangsoi, een 51-jarige camera-assistent, kreeg zijn eerste prik op 21 mei en de tweede op 11 juni. Hij voelde zich enkele dagen vermoeid nadat hij de tweede prik had gekregen, dus controleerde hij zijn vaccinatiedocumenten.  Hij was geschokt toen hij ontdekte dat hij in het Nakornping-ziekenhuis was ingeënt met een ander merk Covid19 vaccin

Hij belde meteen vrienden, die hem allemaal vertelden dat ze twee doses Sinovac hadden gekregen.

Bezorgd over mogelijke gevaren voor zijn gezondheid, bezocht Adul woensdag het ziekenhuis om opheldering te vragen.  Een arts daar stelde hem eerst gerust dat het ontvangen van verschillende Covid-19-vaccins zijn gezondheid niet zou schaden.

Het ziekenhuis controleerde vervolgens de gegevens en ontdekte dat Adul in feite twee doses Sinovac-vaccin had gekregen.  Het ziekenhuis gaf de fout toe en overhandigde Adul prompt zijn gecorrigeerde vaccinatiedocument.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!