Thaise man probeert seksspeeltje, eindigt met opgezwollen fluit in ziekenhuis

~OM DOOR EEN RINGETJE TE HALEN~
(Iets wat er keurig uitziet)

BANG KHUN THIAN:- Een Thaise man van twintig jaar oud zal Valentijnsdag 2021 nooit vergeten!

Hij stond ’s ochtends op en wilde iets nieuws proberen voor Valentijn, dus deed hij een metalen ring om zijn penis, van ongeveer 2,5 cm breed en 2 mm dik (de ring).

Hij hoopte dat een speeltje zijn seksdrive zou verhogen en een onvergetelijke Valentijnsdag zou opleveren. En zo geschiedde het…

Na verloop van tijd kon hij de ring er niet meer af krijgen en hoe meer hij eraan trok hoe groter het probleem werd.

Uiteindelijk was z’n Thaise fluit zo gehavend en gekneusd dat hij niet anders kon dan een beschamend bezoek te brengen aan de Eerste Hulp in een ziekenhuis.

Maar het werd er niet beter op in het Luang Phor Taweesak-ziekenhuis, waar de man, die nu volkomen gekweld was door de ongewenste zwelling en ontsteking, te horen kreeg dat ze niet de apparatuur hadden om de ring te verwijderen.

Op dit punt werd Prasit Nilakham, 37, gebeld, een ervaren medewerker van de Poh Teck Tung-stichting, maar meer gewend om lijken op te pikken bij verkeersongevallen dan het bevrijden van penissen.

Maar de vindingrijke Prasit voelde zich niet belemmerd en begon met het plannen van zijn modus operandi. Hij dacht dat het het beste was om een ​​metalen plaatje onder de ring te plaatsen die zich nu aan de basis van het ongelukkige geslachtsorgaan van 25 – 30cm bevond.

Dit zou beschermen tegen meer letsel wanneer hij met zijn eigen gereedschap aan de slag ging: snijgereedschap.

Er was kans op complicaties en de man kon ‘zijn beste vriend’ al verliezen bij de kleinste fout, maar de metalen plaat zou hem daar gelukkig tegen beschermen.

Er werd een constante stroom van een vloeistof gebruikt om ervoor te zorgen dat zijn jongeheer niet verbrandde tijdens het snijwerk.

Met behulp van frezen en een tang werd de klus geklaard – hoewel het TWEE uur duurde.

De patiënt werd hierna overgedragen aan de zorg van artsen. Ze zullen moeten afwachten of er blijvende schade is aan het gekneusde lid van de man uit Bang Khun Thian, maar naar een ‘sexy’ Valentijn kon hij wel fluiten.

De media meldden dat dergelijke hobbies – het gebruik van seksspeeltjes – niet ongewoon zijn. Mensen gebruiken meestal ringen van siliconen die je gemakkelijk af kunt doen, maar deze was van ALUMINIUM.

De media raadt mannen aan dit niet thuis te proberen – en ook niet ergens anders trouwens.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Komchadluek
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: ThaiVisa.com

2 gedachten aan “Thaise man probeert seksspeeltje, eindigt met opgezwollen fluit in ziekenhuis”

  1. Als je een metalen cockring wil gaan dragen en/gebruiken, dan gebruik je eerst een siliconen of rubber ring om je juiste maat te leren kennen. En je gaat van groot naar kleiner tot je de ideale hebt. En met die siliconen ring koop je uiteindelijk een metalen ring. Ik moet nog steeds een thaise fluit van 25-30 cm ontdekken. Je mag al blij zijn als je er eentje van 16-17 cm tegenkomt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!