Thaise man probeert en gestolen motorfiets aan verkeerde winkel te verkopen

TRAT:- Een man bracht een ​​motorfiets naar een motorshop in het hoofddistrict van Trat, maar belandde in plaats daarvan in een politiecel – de motor was  twee weken gelede van de familie van de winkeleigenaar gestolen.

De politie werd gisteren gebeld naar de Leng Thaiyont-winkel, die gebruikte motorfietsen verkoopt, op Therd Charas 2 Road in het hoofddistrict.

Toen de politie, onder leiding van luitenant-kolonel Prayoon Khamphakul, hoofd van de misdaadbestrijding daar arriveerde, troffen ze winkeleigenaar Chotipong Chaikitsiripan aan die in gesprek was met een man die hem een ​​fiets probeerde te verkopen.

Khun Chotipong had hield de verkoper van de motor aan de praat en suggereerde dat de fiets 10.000 baht waard zou kunnen zijn, onderwijl had zijn vrouw de politie gebeld.

De schoonzus van de winkeleigenaar had op 8 april aangifte gedaan van diefstal van dezelfde motorfiets. De politie arresteerde de verkoper onmiddellijk.

De man werd geïdentificeerd als de 28-jarige Phanupong Paengcharoen, uit de provincie Trat.

Khun Chotipong zei dat hij de fiets onmiddellijk herkende.  Het was van schoonzus Sanneeya Jitwatthanapong, en werd ook door andere leden van de familie die in de winkel werkten, gebruikt.

De verdachte had niet eens de moeite genomen om het kenteken te veranderen..

Tijdens het verhoor vertelde khun Phanupong tegen de politie dat hij de fiets had gekregen van een vriend in het district Laem Ngob, die hem gevraagd had de motor te verkopen, en dat ze het geld “eerlijk” zouden verdelen.

In plaats daarvan werd hij beschuldigd van diefstal en in hechtenis gehouden voor juridische stappen.

 Het politieonderzoek word voortgezet.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Jakkrit Waewkraihong
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!