Thaise man met spoed naar ziekenhuis gebracht na roken van marihuana op het strand van Pattaya

PATTAYA:- Een Thaise man werd eergisteren laat naar het Pattaya City Hospital gebracht voor spoedbehandeling vanwege ademhalingsmoeilijkheden, nadat hij marihuana op het strand van Pattaya had gerookt.

De politie identificeerde hem alleen als khun Seksan, 29 jaar, uit de provincie Prachinburi.

Khun Seksan vertelde tegen de politie dat hij jaren geleden slechts één keer jointje had gerookt en er nooit aan dacht om het opnieuw te gebruiken.

Maar nadat het gebruik marihuana en hennep legaal waren geworden en marihuana algemeen verkrijgbaar was geworden, wilde hij het toch opnieuw proberen.

Hij slaagde erin om er een joint van te krijgen en rookte terwijl hij op het strand was.  Hij raakte snel dronken en kreeg ademhalingsmoeilijkheden, zei hij.  Hij riep om hulp en iemand belde de politie, die hem ongeveer tien minuten na middernacht naar het ziekenhuis bracht.

Khun Seksan werd opgenomen in het Pattaya City Hospital, waar hij nog steeds door artsen in de gaten wordt gehouden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chaiyot Pupattanapong 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!