Thaise man laat huwelijksakte op arm tatoeëren.

~OP GOED GELUK~
(Nederlands TV programma)

BANGKOK:- Een man is stapelverliefd op zijn echtgenote en besluit om hun huwelijksakte op zijn arm te laten tatoeëren. Khun Om-Aim Daraployphan plaatste foto’s van haar man die een tatoeage kreeg van hun bewijs van liefde.  De  huwelijksakte staat behoorlijk groot op zijn rechterarm getatoeëerd met de strekking om de liefde die ze voor elkaar hebben te tonen.  

In het Facebook bericht stond: “De taak van liefde is om iemand liefde te geven en dan stil te staan ​​om het terug te ontvangen.  Het is geen moeite om liefde te vinden.  Ik hou van normale mensen;  je hoeft niet knap te zijn.  ik heb het meegemaakt;  Ik heb niets speciaals nodig om me pijn te doen.

Nadat de redactie van Sanook News van dit opvallende nieuws hoorde,  nam het nieuwsteam contact op met de tattooshop genaamd Jak Hua Hin Tattoo en kreeg informatie dat de tattoo-artiest Jirarat Kaewwilat 27 jaar oud is.  Ze zit al 5 jaar in het vak na haar afstuderen aan de kunstacademie in Bangkok.  Ze maakt meestal realistische tatoeages, inclusief familiefoto’s.  

Ze stemde ermee in om de huwelijksakte op 25 juni te tatoeëren en de tatoeagesessie vond op dezelfde dag plaats.  Van 19:00 uur tot 01:00 uur, in totaal ruim 6 uur.  De echtgenoot onthulde dat de tatoeage hen moet herinneren aan hun liefde in moeilijke tijden in de toekomst.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!