Thaise man krijgt in een short-term motel in Centraal-Thailand last van zijn rikketik en strijkt het zeil

SAMUT PRAKAN:- Gisteren is het dode lichaam van een 62-jarige Thaise man gevonden in een liefdesmotel in de buurt van de Khlong Ta Ket-gemeenschap in Samut Prakan, de politie denkt dat hij is overleden aan een hartaanval.

Het personeel van dit “short-time motel”  vond het dode lichaam van de man, alleen genoemd als Thawi, rond 21.30 uur op de vloer van de hotelkamer.

Personeel vertelde de politie dat de oude man rond 17.00 uur met een jonge vrouw in het motel voor kort verblijf had ingecheckt en dat de vrouw om ongeveer 19.00 uur alleen was vertrokken.

Khun Thawi had de kamer tot 21.30 uur geboekt, dus toen hij het pand niet verliet, klopte een lid van het motelpersoneel op de deur.  Er kwam geen antwoord, maar de deur stond open.  De man werd dood op de grond gevonden en er lag een gebruikt condoom in de prullenbak.

Het lichaam van de dode man werd voor autopsie overgedragen aan de Ruam Khon Samut Prakan Foundation en vervolgens naar het Rama Samut Prakan Hospital gebracht.

Het plv. hoofd van de recherche van het politiebureau van Muang Samut Prakan, luitenant-kolonel Adithep Phocharoen, liet weten dat ze de vrouw dringend moesten spreken en haar over het bezoek moesten ondervragen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: thaipost
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: thaipost.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!