Thaise man in Phuket verwelkomt zijn nieuwe buurman met 30 pistoolschoten

PHUKET:- Een nieuwe bewoner werd warm “verwelkomd” in Phuket door een man die met zijn pistool in richting van het huis van zijn nieuwe buurman afvuurde en schreeuwde dat hij voor niemand bang was.  De schutter, geïdentificeerd als “Khun Yut’, beweerde dat hij met zijn pistool en een pump-action shotgun 30 keer in de lucht zou hebben geschoten.

De nieuwe bewoner, khu. Wisa Choo, was net in de buurt komen wonen nadat hij drie maanden geleden een stuk grond had gekocht.  Hij was rond 20.30 uur met andere buren buiten zijn huis aan het keuvelen toen het incident gebeurde.

Khun Wisa zegt dat hij “Yut” nog nooit eerder in zijn leven had gezien.  Khun Yut heeft naar verluidt aangekondigd, voordat hij schoten loste, dat hij voor niemand bang was, niet voor het dorpshoofd en voor niemand anders.  

Khun Wisa diende gisteren rond 10.00 uur een formele klacht in bij de politie van Thalang.  De politie meldde toen dat khun Yut zich om 13.00 uur had aangegeven.

Agenten namen kogelhulzen van 11 millimeter en verschillende patronen voor jachtgeweren in beslag.  De politie heeft geen details over de “Yut”verstrekt of uitgelegd waarom hij zijn nieuwe buurman bedreigde.  De politie voert momenteel een antecedentenonderzoek uit naar “Yut”en of hij vergunningen heeft om de wapens te gebruiken die hij gebruikte.

Khun Wisa had zijn nieuwe pand in de buurt gekocht voor 5 miljoen baht.  Hij vertelde dat hij bang en geschokt was dat zoiets in een vredig stadje als Phuket kon gebeuren. Het enige dat tot nu toe over Khun Yut bekend is, is dat hij de beheerder is van het nabijgelegen heiligdom.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Eakkapop Thongtub
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Phuket News

Eén gedachte over “Thaise man in Phuket verwelkomt zijn nieuwe buurman met 30 pistoolschoten”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!