Thaise man in de Isaan faked zijn dood om uit de klauwen van zijn vrouw te ontsnappen

UDON THANI:- Een Thaise man in Noordoost-Thailand haatte zijn vrouw zo erg dat hij deed alsof hij dood was om aan haar klauwen te ontsnappen.

De 35-jarige getrouwde man genaamd Bird, uit Udon Thani in het noordoosten van Thailand, liet afgelopen dinsdag 13 december een afscheidsbriefje voor zijn vrouw achter waarin hij zei dat hij er een einde aan zou maken omdat hij haar hatelijke manieren niet meer kon verdragen.  Hij voegde eraan toe dat hij hun zoon zou meenemen.

Dinsdagavond vond een bewoner die ging sporten in Nong Prachak Public Park twee paar schoenen van een volwassene en een kind in de buurt van het parkmeer.  De persoon vond een afscheidsbrief in onder één van de schoenen.

Het briefje omvatte de volgende inhoud:
‘Aan Nid, de moeder van mijn zoon Boss.  Waarom doe je me dit aan?  Je zei dat je zou gaan werken, maar er was helemaal geen werk.  Je verliet mij en onze zoon om gelukkig te zijn met je minnaar.  Waarom?  Wat ik zag, toonde al je gedachten.  Ik en mijn zoon zullen niet langer jullie last zijn.  

Als wij er niet meer zij , zul je blij zijn!

Door de schoenen leek het alsof de vader en zoon zich van het leven hadden beroofd door zich  in het meer te verdrinken.

Een getuige vertelde de politie dat ze om 17.00 uur een man van ongeveer 40 tot 50 jaar oud en een klein kind van ongeveer vijf tot zes jaar oud in het openbare park hadden gezien.  Ze zaten bij het meer, maar niemand had gezien dat ze het water ingegaan waren.

De persoon die het zelfmoordbriefje vond, deed aangifte bij de politie en er werd een zoekactie georganiseerd om hun lichamen te vinden.

De burgemeester van de gemeente Udon Thani, Khun Thanadon Puttarak, drong er bij drie teams van vrijwillige duikers op aan om in het meer naar de lichamen te zoeken.  Ze begonnen de missie om 22.00 uur en gingen door tot 03.00 uur zonder enig succes.

Het duikteam bereidde zich gisterochtend voor om het meer opnieuw te doorzoeken toen er een oproep kwam om de missie te stoppen.

Één politieinspecteur van het hoofdbureau Udon Thani, Khun Aree Sinsutha, meldde aan de media dat hij een telefoontje van de ex-vrouw van de vermiste man had gekregen. De vrouw vertelde khun Aree dat het zelfmoordverhaal van de vermiste man verzonnen was.

De ex-vrouw onthulde dat Bird zijn baan verloor en ruzie had met zijn huidige vrouw, Nid, en haar achterliet om bij zijn nieuwe minnares te gaan wonen.  De ex-vrouw houdt vol dat ze ze heeft gezien en dat ze erg gelukkig waren samen.

De politie probeert Bird te vinden om te bevestigen dat dit het geval is, maar is niet gelukt.

Er zijn geen ontwikkelingen over de kwestie gemeld.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: สถานีหนองคาย
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!