Thaise man in Bangkok vermoord op gruwelijke wijze zijn moeder

BANGKOK:- Een man in Bangkok is beschuldigd van de brute moord op zijn moeder nadat ze met plastic zakken om haar hoofd en nek werd gevonden.  De moord vond woensdagavond plaats in de wijk Lumphini in Bangkok, waar de 26-jarige ingenieur zijn moeder in de food court waar ze werkte vermoordde,  aldus getuigen die contact hadden opgenomen met de politie.

De politie werd ontboden op de vierde verdieping van het Mahatun Plaza-gebouw aan Ploenchit Road, waar nog steeds getuigen waren verzameld om de wrede gebeurtenissen te bespreken die zich net hadden afgespeeld.  

De vierde verdieping van het kantoorgebouw bevat een parkeergarage en de food court waar het slachtoffer een kraam had en politieagenten arriveerden vergezeld van reddingswerkers, forensische officieren en een arts.

Getuigen verwezen de politie naar een ruimte waarin de niet nader genoemde verdachte zich had opgesloten na het plegen van de moord.  Agenten wisten hem te overtuigen naar buiten te komen en zich over te geven nadat ze met hem door de gesloten deur hadden onderhandeld.  Hij werd naar het politiebureau van Lumphini gebracht.

Nadat de politie de man had overtuigd om de deur te openen, vond de politie zijn 60-jarige moeder.  Ze was overleden en zat onder het bloed met vier plastic zakken over haar hoofd die strak om haar nek waren gebonden.  De politie vond twee messen op de vloer bij haar lichaam.  Getuigen zeiden dat de man zonder provocatie gek werd en plotseling zijn moeder aanviel en haar vermoordde.  Hij zit vast en wordt verdacht van moedermoord.

De 26-jarige man was met verlof en bezocht zijn moeder in Bangkok voor ongeveer 2 weken voordat zijn waanzinnige aanval haar doodde.  Hij werkt als ingenieur voor een groot bedrijf in Rayong en had last van werkgerelateerde stress.  Hij had onlangs een behandeling voor deze stress gezocht in het Samitivej-ziekenhuis.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!