Thaise man door zijn buitenlandse collega van de wereld geschoten omdat zijn radio te hard stond

PHITSANULOK:- Een man uit Myanmar heeft naar verluidt een Thaise collega doodgeschoten die hem zondagavond opdroeg zijn radio in de reparatiewerkplaats voor golfkarren zachter te zetten.

Kapitein Kanapot Intaputi, een plv. hoofdrechercheur in het district Phrom Phiram, zei dat de schietpartij rond 19.40 uur plaatsvond in de werkplaats op de Silver Star-golfbaan, welke door Provinciale Politie Regio 6 gerund wordt.

Getuigen vertelden tegen de politie dat de 46-jarige Pongthep Phloiprasong, een andere werknemer, Te Aw, 37, vroeg zijn radio zachter te zetten, omdat hij zei dat het harde geluid vervelend was.

Khun Te Aw, een werknemer uit Myanmar, zou naar verluidt een kort jachtgeweer onder de zitting van een grasmaaier hebben gehaald en één schot hebben gelost op Pongthep, waarbij hij een ernstige wond heeft toegebracht.  Pongthep stierf later in het Phrom Phiram-ziekenhuis.

Te Awe is gearresteerd en beschuldigd van moord.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chinnawat Singha  
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!