Brutale dief betrapt in een bar op een steenworp afstand van het politiebureau van Pattaya

PATTAYA:- Een dief die een blauwe regenjas droeg, is betrapt op camerabeelden terwijl hij steelt uit een gesloten bierbar op slechts een paar meter van het politiebureau van Pattaya.

De 56-jarige Khun Prapatsorn Roongrueng, medewerkster van een bierbar bij de ingang van Soi 7 op Pattaya Beach Road in de buurt van het politiebureau van Pattaya City, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende stads reporter : 

“Op vrijdag 27 augustus om ongeveer 04:00 uur in de ochtend sliep ik in de gesloten bierbar.” De dief stal mijn mobiele telefoon en een tablet die in totaal zo’n 20.000 baht kosten.  Beide apparaten lagen naast mij op de grond, Ik heb  aangifte gedaan bij de politie van Pattaya.  Ik was diep in slaap en wist niet wat er was gebeurd totdat ik de camerabeelden van de bar bekeek.”  Zo verklaarde Prapatsorn.

CCTV-beelden van de bierbar lijken te tonen dat de vermoedelijke dief die een blauwe regenjas droeg, om 04.02 uur verschillende apparaten wegnam van de medewerkster die onder een roze deken op een mat in de bar lag.  op 27 augustus, net toen er zware regen begon te vallen in het gebied van Pattaya.

Khun Prapatsorn voegde toe: “afgelopen zondag stal een dief ook een mobiele telefoon van een Chinese staatsburger.  De Chinese expat had zujn mobiele telefoon onder hun motorstoel die voor de bierbar stond geparkeerd gelegd terwijl hij in de buurt boodschappen deed.  We weten dit omdat ze vroegen om onze CCTV-beelden te bekijken.  De Chinees heeft dit incident ook gemeld bij de politie van Pattaya.”

De politie van Pattaya onderzoekt naar verluidt het incident.  Vanwege Covid-19-beperkingen zijn de meeste bedrijven verplicht gesloten in Pattaya, wat volgens de politie van Pattaya heeft geleid tot criminele acties vanwege geldgebrek.

Bars zijn sinds 10 april van dit jaar gesloten in Pattaya vanwege zorgen rond Covid-19. Sommige bars hebben echter nog steeds personeel in de bars om enigszins toezicht uit te oefenen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!