Thaise man brengt zijn vrouw met spoed naar politiebureau vanwege ademhalingsmoeilijkheden

BANGKOK:- Een Thaise man besloot in blinde paniek zijn vrouw naar het politiebureau van Phra Khanong te brengen omdat de vrouw ademhalingsmoeilijkheden kreeg nadat twee ziekenhuizen in Bang Na naar verluidt hadden geweigerd hen een Covid19 tests te geven.

Dit tragische incident gebeurde gisteravond in Bangkok.

Khun Krisanapaisan Srisodchumpawat, een getuige en een man die contact opnam met het medisch centrum Erawan vertelde de media dat het echtpaar twee ziekenhuizen had bezocht voor een Covid19 test, maar omdat de ziekenhuizen weigerden ze er een te geven, besloot het paar terug te keren naar hun thuis in Udom Suk.

Town de man op weg naar huis merkte dat zijn vrouw moeite had met ademhalen, bracht hij haar onmiddellijk naar het nabijgelegen politiebureau voor hulp.

Khun Krisanapaisan vertelde ook, dat uit een sneltest op het politiebureau bleek dat zowel man als vrouw met Covid19 besmet waren.

Niet veel later arriveerden later op het politiebureau twee ambulances om beiden naar een ziekenhuis te brengen.

De man was naar verluidt voor behandeling naar het ziekenhuis van Bang Na gebracht en zijn vrouw naar het Kluaynamthai-ziekenhuis.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 

Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron:  The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!