Thaise kapster gooit het roer om en brengt al dansend en schuddend met haar slanke lichaam frietjes aan de man

~MIJN LEVER MOET ER VAN LACHEN~
(Heel hard lachen)

BANGKOK:- Ook in de Thaise kapperswereld slaan de gevolgen van het Covid19 virus genadeloos toe, dat heeft de eigenaresse van een kapperszaak er toe gedwongen om frietjes te verkopen.  De snackbar “French Fries Kayao” (Shake French Fries) bevindt zich in een kapperszaak in Soi Charansanitwong 35 in de hoofdstad Bangkok Noi.  

De friet wordt dagelijks geserveerd van 17.00 tot 23.00 uur.

Het tussendoortje wordt gebakken door de 23-jarige Thanaporn Mungkornkaew, die vroeger met haar vriend kleding verkocht.

Omdat de verkoop als gevolg van de uitbraak van Covid19 daalde,  besloot ze in plaats daarvan friet te verkopen. Haar kraam werd populair toen ze een clip van haar danscapaciteiten op Tik Tok plaatste. Op een dag begon ze uit verveling wat te dansen,een klant legde het vast op  telefoon.

De kapster vroeg de klant vervolgens om de clip en uploadde deze naar Tik Tok, wat haar en haar friet een hit maakte.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Facebook 

Eén gedachte over “Thaise kapster gooit het roer om en brengt al dansend en schuddend met haar slanke lichaam frietjes aan de man”

  1. Alleen maar respect. In Nederland hebben we een bedrijf, kapster oid en dat is wat we doen. Sluit de overheid ons, moeten zij ons tegemoet komen. In Thailand werkt het anders, ik zeg niet beter. Maar het stimuleert mensen naar alternatieven te zoeken. Wie verkoopt geen friet? Maar friet met een vermakelijke leuke presentatie. Hoop dat ze er rijk mee wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!