Thaise gezondheidsbureau zet in Pattaya gratis condoomautomaten met de naam “Love Bang, Love Safe” neer

PATTAYA:- In één vooruitstrevende stap om veilige seks te promoten, heeft het nationaal gezondheidsbureau van Pattaya onlangs een nieuw initiatief geïntroduceerd: een gratis condoomautomaat genaamd “Love Bang, Love Safe”. 

Ja, ja, u leest het goed. En NEE!!! het is geen nieuwe club of een twijfelachtige dating-app.

Het idee achter deze machine is simpel: om mensen aan te moedigen veilige seks te beoefenen en de verspreiding van seksueel overdraagbare aandoeningen te voorkomen, vooral tijdens de afgelopen Valentijnsdag, zo vertelde Dr. Chadet Thammathatchaaree, secretaris van de NHSO.

De machines staan ​​op drie plekken in de stad. Een daarvan is op de Bali Hai-pier met een grote en duidelijke boodschap op de voorkant met de tekst “Love Bang, Love Safe (เลิฟปัง รักปลอดภัย)”. 

Hoewel de boodschap creatief en informatief bedoeld is, heeft het ook een zekere brutale charme die het moeilijk maakt om het te negeren.

Dr. Chadet zei dat de machines na het indrukken van enkele knoppen een felgekleurd condoom tevoorschijn halen. Het condoom maakt deel uit van het universele gezondheidszorgprogramma met de gouden kaart en is volledig gratis. 

Dr. Chadet onthulde dat de reacties op deze machine tot nu toe overweldigend positief waren vanwege het gemak en de toegankelijkheid.

Oh, ik zou bijna iets belangrijks vergeten te schrijven: ……er zijn vijf maten beschikbaar, variërend van extra small tot extra large.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Eén gedachte over “Thaise gezondheidsbureau zet in Pattaya gratis condoomautomaten met de naam “Love Bang, Love Safe” neer”

  1. Alweer een geldverslindend project.
    Kast wordt leeggehaald, rubbers worden doorverkocht, kast leeg, niemand gaat bijvullen, zon, regen en ongedierte zorgen voor verval.
    Maar er zijn tenminste een paar bobo`s die weer een prestigeproject hebben verwezenlijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!