Thaise eigenaar van de Miss Universe contesten vraagt enkele dagen voor nieuwe verkiezing faillissement aan

BANGKOK:- De eigenaar van Miss Universe, JKN Global Group, heeft bevestigd dat de verkiezing van volgende week doorgaat, ondanks de faillissementsaanvraag van het Thaise bedrijf. 

Het media distributiebedrijf, dat de Miss Universe Organization in 2022 voor 20 miljoen dollar kocht, maakte donderdag bekend dat het een petitie voor ‘bedrijfsrehabilitatie’ had ingediend, die door de Thaise faillissementsrechtbank was aanvaard. 

In een verklaring op zijn website schreef JKN dat het bieden van een “topervaring” aan Miss Universe-fans “een topprioriteit zal blijven” voorafgaand aan de finale van aanstaande zaterdag. 

Het bedrijf sprak zijn vertrouwen uit dat de nieuwe financiële regelingen “alle bedrijfsactiviteiten van het bedrijf zullen ondersteunen, inclusief Miss Universe.” 

Gerund door Anne Jakkaphong Jakrajutatip, een voorvechter van transgenderrechten en de ster van Thaise versies van realityshows zoals ‘Project Runway’, zei JKN vorig jaar dat het van plan was de Miss Universe Organization te laten groeien door uit te breiden in Azië en merkartikelen uit te brengen.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!