Thaise amulet dealer en zijn vrouw uit Noord-Thailand gearresteerd, nadat ze een zakenman voor 380 miljoen baht over het hekje geholpen hebben

NAKHON SAWAN:- Een bekende Thaise amulettenhandelaar uit Nakhon Sawan en zijn vrouw zijn gearresteerd en beschuldigd van fraude en verduistering, nadat ze ervan werden beschuldigd een zakenman te hebben bedrogen met de aankoop van amuletten ter waarde van ruim 380 miljoen baht.

File written with CompuPic(R) – Photodex Corporation (http://www.photodex.com)

Het echtpaar, dat door de politie van Nakhon Sawan publiekelijk alleen werd geïdentificeerd als khun Thanapon en khun Amarat, werd na maanden van onderzoek in Chiang Rai aangehouden. Ze worden geconfronteerd met aanklachten op grond van de “Check wet”, evenals aanklachten wegens fraude en verduistering door de provinciale rechtbanken van Nakhon Sawan en Nonthaburi.

Khun Thanapon, een voormalig lid van de beoordelingscommissie van de Thaise Amulet Vereniging, wordt beschuldigd van het huren van amuletten ter waarde van meer dan 380 miljoen baht van een onbekende vastgoedzakenman, maar hij zou er niet in zijn geslaagd zowel de amuletten als de huurbetalingen terug te geven. In plaats daarvan gaf hij naar verluidt een reeks ongedekte cheques aan de zakenman.

Bij aankomst op het politiebureau van Nakhon Sawan werd het echtpaar geconfronteerd met de zakenman in kwestie. Hij eiste dat ze hem 564 amuletten en 380 miljoen baht zouden teruggeven. Khun Thanapon gaf echter naar verluidt alleen de beschuldigingen toe, maar weigerde de teruggave van de amuletten of het geld met het slachtoffer te bespreken.

Khun Thanapon verklaarde alleen dat hij de zaak voor de rechtbank zou aanvechten.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: ผู้จัดการออนไลน์

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!