Thailand | Werkgeefster in Singburi beschuldigd van het folteren en martelen van een Thaise man

SINGBURI:- Een Thaise werkgeefster en haar naaste medewerker zijn in de provincie Sing Buri gearresteerd voor het naar verluidt martelen en mishandelen van een werknemer, het misvormen van zijn gezicht en het infecteren van zijn penis.

Volgens berichten in de Thaise media zijn een 50-jarige vrouw genaamd Je Kang en haar naaste medewerker gearresteerd wegens vermeende mishandeling van de 29-jarige werknemer Jirawat Laosuwan.

Luitenant-generaal Jirapat Phumchit, hoofdcommissaris van de provinciale politie,  zei dat khun Jirawat voor de vrouw werkte in haar afgelegen, omheinde fabriek voor landbouwproducten.  Zijn oudere broer was haar ex-man.

Tijdens de Hone Krasae TV-show van woensdag op Channel 3 vertelde khun Jirawat de presentator van het Kanchai Kamnerdploy-programma dat hij met een PVC-pijp en een honkbalknuppel geslagen en gedwongen was poep te eten en de urine van honden en katten te likken.

Hij zei ook dat hij het zicht in zijn linkeroog verloor en dat zijn oren, voorhoofd en lippen vervormd waren door de slagen.

Khun Jirawat zei dat hij nooit enige betaling heeft ontvangen.  Toen hij een keer betrapt werd op het stelen van 40 baht van zijn werkgever om een ​​snack te kopen, werd hij als straf in het gezicht geslagen met een pvc-pijp en een honkbalknuppel.

Zijn broer Thapanawat haalde hem onlangs uit fabriek en bracht hem naar het dichtstbijzijnde politiebureau.

Khun Jirawat zei dat hij niet meteen wegliep omdat hij khun Naipaporn wilde bedanken omdat ze eerder voor hem had gezorgd en zijn opleiding had betaald voordat hij stopte.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: YouTube
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!