Thailand verlengt visum Covid19 met 60 dagen 

~IETS OP DE LANGE BAAN SCHUIVEN~
(Iets uitstellen)

BANGKOK:- De Thaise immigratiedienst heeft het zogenaamde Covid-19-visum verlengd voor buitenlanders die vanwege de pandemie in het koninkrijk gestrand zijn. 

Het visum stond een verblijf toe tot 30 maart.  Buitenlanders kunnen nu een verlenging van 60 dagen Covid-19 aanvragen tot 29 mei 2021, waardoor ze tot 27 juli in het land kunnen blijven.  

Het nieuwe bevel werd goedgekeurd door het hoofd van immigratie, Sompong Chingduan.  De aanvraag moet persoonlijk worden ingediend bij een immigratiekantoor en er kunnen bepaalde aanvullende documenten vereist zijn, afhankelijk van waar de vreemdeling vandaan komt.  

De kosten van de verlenging zijn 1.900 baht.  Hierdoor zullen mensen die het koninkrijk gestrand zijn en niet in staat zijn om naar hun eigen land terug te keren voor langere tijd in Thailand te blijven. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Thaiger 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!