Thailand staat op de 48e plaats van de gelukkigste landen ter wereld

~HEDEN GEËERD, MORGEN VERNEERD~ 
(Geluk duurt meestal niet zo lang.

BANGKOK: The World Happiness Report 2021 heeft Thailand geclassificeerd als het 48e gelukkigste land ter wereld.  Finland eindigde voor het vierde jaar op rij op de eerste plaats.  Na Finland volgden IJsland, Denemarken, Zwitserland en Nederland.

De rangschikking was gebaseerd op het bruto binnenlands product, sociale welvaart, levensverwachting, mate van vrijheid, vrijgevigheid en de perceptie van corruptie in het land.  

Voor het huidige rapport is aan mensen in elk land ook gevraagd naar de situatie van Covid-19 en hun geluk in het afgelopen jaar in vergelijking met voorgaande jaren.  

Singapore was het best geklasseerde land in de ASEAN-regio op plaats 32. De Filippijnen stonden op de 61e plaats, Vietnam steeg vier plaatsen naar 79, gevolgd door Maleisië (81), Indonesië (82) en Cambodja (114).  Afghanistan nam de laatste plaats in van 149 beoordeelde landen. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!