THAILAND | Pattaya in het afgelopen vakantieweekend overspoeld met binnenlandse toeristen

PATTAYA:- De middenstand van Pattaya mag tevreden terugkijken naar het afgelopen Mahidol Day-vakantieweekend zaken, er werden goeden zaken gedaan wat weer een beetje hoop heeft voor de inwoners van Pattaya.

Garnalen en oesterverkoopster, Khun Kwanta Paphom, op de Naklua-vismarkt was één van de tevreden visverkopers en vertelde blij te zijn dat de toeristen weer terug naar Pattaya kwamen om het eerste vakantieweekend sinds de Covid19 beperkingen weer werden versoepeld, te vieren, vele van hen namen een zeevruchtendiner op Lan Po Market.

Eerlijkheidshalve moet ik wel vermelden dat de Thaise regering de vismarkt van Naklua nomineerde als de vismarkt van Oost Thailand en riep de mensen op om tijdens Mahidol Day-vakantieweekend daar eens een kijkje te gaan nemen, iets wat voor deze wettelijke feestdag nooit eerder gebeurd was.

Een toerist uit Bangkok, Khun Kanda Intarasakul vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat ze graag op vakantie naar het buitenland wilde gaan, maar ze bleef in Bangkok vanwege de semi-lockdown, avondklok en provinciale quarantainevereisten.

Nu de Thaise regering de Lan Po Market van Naklua gepromoot had, besloot ze het land in te trekken, en nam ze haar kinderen mee naar Pattaya.  Daar konden ze  in de zee spelen en goedkope zeevruchten kopen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!