Thailand met China in gesprek om nog eens vijf miljoen Sinovac Biotech vaccins te leveren!

~DE WET VAN DE GROTE GETALLEN~
(Het gedrag van het gemiddelde van een rij stochastische variabelen bij toenemende omvang van de rij)

BANGKOK:- Thailand is in gesprek met het Chinese farmaceutische bedrijf Sinovac Biotech om nog eens vijf miljoen doses CoronaVac te kopen, na levering van 800.000 doses van het coronavirusvaccin afgelopen zaterdag.

De overeenkomst van het land met Sinovac voorziet in de levering van twee miljoen vaccins.  De eerste 200.000 arriveerden op 24 februari, 800.000 afgelopen zaterdag, gevolgd door een miljoen in april.  Volgens het huidige plan van de regering zal AstraZeneca dit jaar voor alle resterende vaccinbehoeften van het land gebruikt worden.

In totaal zullen 26 miljoen vaccins, die door Siam Bioscience in Thailand worden geproduceerd, beschikbaar worden gesteld van juni tot augustus, met nog eens 35 miljoen van september tot december.  

Volgens officiële cijfers waren donderdag 61.791 mensen ingeënt.  Uit een onderzoek van de Federation of Thai Industries (FTI) bleek dat 109 bedrijven van plan zijn om tot 51.000 werknemers te vaccineren zodra de autoriteiten de invoer van de goedgekeurde vaccins door de particuliere sector goedkeuren.  De FTI hoopt dat de vaccinaties in juni of eerder kunnen starten. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!