Thailand lanceert volgende maand ‘gebiedsquarantaine ‘ voor buitenlandse toeristen

~DE WIJDE WERELD INTREKKEN~
(Elders avontuur zoeken)

BANGKOK:- De Thaise regering heeft gisteravond haar plan voor quarantaine in het gebied onthuld om Thailand vanaf volgende maand open te stellen voor buitenlandse toeristen.

De plan  wordt uitgevoerd in vijf provincies die populair zijn bij buitenlandse toeristen: Chiang Mai, Phuket, Krabi, Surat Thani (Koh Samui, Koh Pha-ngan) en Chonburi (Pattaya). 

De minister van Toerisme en Sport, Khun Phiphat Ratchakitprakarn onthulde de details van het plan na  ontmoeting met het ministerie van Volksgezondheid en 216 touroperators.

Het plan bestaat eruit dat de toeristen de eerste drie dagen in hun kamers in quarantaine moeten blijven en vervolgens na op het Covid19 virus getest te zijn, toegang krijgen tot het hele hotel of resort tot het einde van hun 14-daagse quarantaine. 

Na deze 14-daagde worden ze opnieuw getest.  Als er geen infectie wordt gevonden, mogen ze vrij de wijde wereld van Thailand in..

Het plan zal worden uitgevoerd via 29 reisbureaus die onder toezicht staan ​​van de Tourism Authority of Thailand (TAT).

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

3 gedachten aan “Thailand lanceert volgende maand ‘gebiedsquarantaine ‘ voor buitenlandse toeristen”

  1. Dat zou mooi zijn,mag je dan ook gewoon zwemmen en een comsuptie nuttigen of nog steeds alkohol en rook en zwemverbod ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!