Thailand is door het Nederlands ministerie van Buitenlandse Zaken tot een hoog risico gebied verklaard

NEDERLAND:- De kleurcode voor Thailand is vanaf vandaag (22 juli 2021) van geel naar oranje overgegaan, zo meldde het ministerie van Buitenlandse Zaken. 

“Thailand is door de stijging van de coronacijfers een hoog-risicoland geworden en staat niet meer op de EU-lijst van veilige landen en gebieden. Dit betekent: reis alleen naar Thailand als dat noodzakelijk is (niet voor toeristische reizen). Een klein deel van het land heeft een rood reisadvies: daar zijn ernstige veiligheidsrisico’s”, aldus BuZa.

“Vanaf 24 juli 2021 moeten reizigers bij terugkomst uit Thailand een coronabewijs (vaccinatiebewijs, negatieve testbewijs of herstelbewijs) laten zien. 

Als je voor strikt noodzakelijke reizen naar Thailand moet gaan, neem je eerst contact op met de ambassade van het Koninkrijk Thailand in Den Haag om te horen of je toegelaten wordt. Zonder toelatingsdocument kom je Thailand niet binnen. 

Bij aankomst in Thailand gelden verplichte 14 dagen quarantainemaatregelen in speciale quarantainehotels. Kosten zijn voor eigen rekening.”

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!