Thailand in de ban van een onbekend “iets” dat de kippen van de lokale bevolking doodt

SUPHANBURI:- Een reeks niet te verklaren houden de gemoederen in de provincie Suphanburi bezig toen dorpelingen verschillende kippen ontdekten met gebroken nekken en opengereten karkassen. 

De bevolking is bang voor bovennatuurlijke invloeden omdat ze ook mysterieuze zwevende lichten in het gebied hebben gezien.  De 56-jarige Khun Boonlai Phetkul vertelde dat de niet te verklaren gebeurtenissen plaatsvonden in het kippenhok van een buurman. Sinds 23 mei zijn in totaal tien kippen dood aangetroffen, waarvan vijf volledig gestript, met een gebroken nek, en op ordelijke wijze weggegooid. Ter plaatse werden geen bloed of verspreide veren gevonden.

In de nacht van 24 mei blaften en jammerden honden in een angstaanjagende sfeer, wat dorpelingen ertoe aanzette om de volgende ochtend op onderzoek uit te gaan en nog vijf dode kippen te ontdekken. 

Nadat ze het incident op social media hadden geplaatst, werd gemeld dat een buurman beelden had gemaakt van mysterieuze lichten die in de lucht zweefden. Boonlai gelooft dat deze gebeurtenissen verband houden met bovennatuurlijke wezens zoals de spookachtige Kra-Sue of Poab in plaats van aanvallen van dieren vanwege de vreemde aard van de kadavers.

De 28-jarige Nattawut Sra-Thongphrom, 28, de zwevende lichten op camera vastlegde, legde uit dat hij op de dag dat hij de foto’s nam en honden hoorde blaffen, gelijk zag hij licht bij een kokospalm achter zijn huis, de lichtstralen reikte toy hoog in de hemel. Hij beschreef de lichten als helder, met rode, gele, witte, blauwe en groene kleuren, in tegenstelling tot typische vuren. Ze bewogen langzaam en denkend dat het Kra-Sue zou kunnen zijn, Nattawut legde dapper de scène vast op zijn mobiele telefoon.

Twee dagen geleden vond er een exorcismeceremonie plaats bij de beruchte “100 Corps Crossing” in de noordelijke provincie Phayao in Thailand. De lokale gemeenschap vroeg de monniken om hulp bij het uitvoeren van het ritueel, omdat lokale bewoners zich zorgen maakten over de voortdurende ongelukken en sterfgevallen. Het doel van de ceremonie is om positieve energie op te doen door mantra’s te zingen om de geesten die in het gebied ronddwalen te verdrijven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: dailynews.co.th

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!