Thailand heeft mogelijk een tweede Omicron-zaak binnen de landsgrenzen

THAILAND:- Een ober van het hotel waar de eerste Omicron-patiënt in Thailand verbleef, is positief op Covid19 virus getest, hoewel het nog steeds niet duidelijk is of de variant aanwezig is.

De Vice-minister van Volksgezondheid, khun Satit Pitutecha vertelde tegen de verslaggevers dat 17 personen in contact waren gekomen met de Amerikaanse zakenman die afgelopen vrijdag positief op de Omicron variant getest werd.

Van de 17 testte de ober positief en is voor behandeling naar het Bamrasnaradura Infectious Diseases Institute gestuurd.  Het monster van de patiënt wordt getest op de Omicron-variant en de resultaten kunnen zaterdag worden verwacht.

De Thaise gezondheidsdienst zal ook de tijdlijn van de patiënt controleren om te zien of de infectie is opgepikt door de toeristen of tijdens een reis naar Ubon Ratchathani.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand  
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!