Thailand gaat aan de slag om snel mogelijk elektrische treinen op de rails hebben

BANGKOK:- Het ministerie van Transport gaat zo snel mogelijk door met de aanschaf en ontwikkeling van elektrische treinstellen op batterijen, met als doel ze in 2023 te laten rijden.

Het Departement of Rail Transport (DRT) en State Railway of Thailand (SRT) hebben de opdracht gekregen om een ​​inkoopplan op te stellen en een exploitatiebudget uit te werken, zei vertelde de minister van Transport, khun Saksayam Chidchob gisteren tijdens een briefing.

Hij voegde eraan toe dat SRT ook samenwerkte met onderwijsinstellingen om een ​​ontwerp te maken voor batterij-elektrische treinstellen, die hun debuut zullen maken in het Bang Sue Grand Station.

“Het ministerie heeft ook elektrische spoorwegdiensten geïnstrueerd om het elektriciteitsbeheer te bestuderen om ervoor te zorgen dat de nieuwe treinstellen efficiënt worden bediend”, zei hij, eraan toevoegend dat het ministerie een speciale energiecentrale kan bouwen om de batterij-elektrische treinstellen van stroom te voorzien.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!