Thailand exporteert zijn culinaire charmant naar Netflix

BANGKOK:- Thailand heeft onlangs zijn culinaire charmes naar de wereld geëxporteerd met de release van de lokaal geproduceerde animatieserie Tasty Tales Of The Food Truckers, die in Australië wordt gestreamd via Kidoodle TV.

Tasty Tales Of The Food Truckers, geproduceerd door T&B Media Global Thailand, vertelt het verhaal van drie vrienden die de wereld rondreizen in een levende foodtruck genaamd Julia om mysterieuze voedselingrediënten te vinden om speciale gerechten te bereiden.

De serie bestaat uit drie hoofdpersonen: Sonny, een berenkok met een passie voor eten;  Andy, een slimme uitvinder die alles in elke situatie kan plannen en repareren;  en Tong, de social media-savvy persoon die leeft voor likes en volgers.  De smartphone van Tong staat altijd klaar om bijzondere activiteiten en avonturen uit te zenden vanuit de foodtruck.

Naast culinaire technieken die op een leuke manier worden gepresenteerd, leert het publiek – jong en oud – over culturele verschillen, vriendschappen en voedseljargon uit de show.

De release van Tasty Tales Of The Food Truckers in Australië markeert de eerste samenwerking tussen T&B Media Global en Kidoodle.TV – een streamingplatform voor kinderen – dat het werk van Thaise animators voor de op advertenties gebaseerde video-on-demand (AVOD) verwelkomt. -Platform.

Voor kijkers in Thailand wordt de animatieserie van 10 afleveringen gestreamd op Netflix.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!