THAILAND | De vernieuwde regeling voor eigen bijdragen is bedoeld om de economie te bevorderen

~ZELF EEN DUIT IN HET ZAKJE DOEN~
(EEN kleine bijdrage leveren)

BANGKOK:- Het Thaise ministerie van Financiën bereidt de derde fase van het eigen bijdrageprogramma voor om het economische herstel verder te ondersteunen.  

Ongeveer 15 miljoen mensen hebben geprofiteerd van de eerste twee fasen.  Hoewel de details van het nieuwe economische stimuleringsplan nog niet duidelijk zijn, is volgens Khun Krisada Chinavicharana, staatssecretaris van Financiën, het belangrijkste verschil tussen de eerste twee fasen en de derde fase dat de laatste de rechthebbenden in staat zou stellen de financiële steun te gebruiken voor openbare diensten, zoals voor het openbaar vervoer.  

“De belangrijkste reden waarom we bij de derde fase een eigen bijdrage moeten invoeren, is dat we een aanhoudend momentum willen zien in het economisch herstel van Thailand”, zo benadrukt Krisada. 

Het programma heeft een multiplicatoreffect dat elk segment treft, met name winkels. geregistreerd voor het programma, bijna twee miljoen winkels. Het moedigt mensen ook aan om meer uit te geven. Als onderdeel van de eigen bijdrage betaalt de overheid 50 procent van de kosten voor het kopen van voedsel, dranken en algemene goederen tot een bedrag van 150 baht per persoon per dag.

De financiële steun is beperkt tot 3.500 Baht per persoon

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!