Thailand belooft de Thaise spoorweg naar internationaal niveau te upgraden

BANGKOK: Het ministerie van Spoorvervoer heeft gisteren een ontwerpdocument goedgekeurd om internationale normen voor het elektrische treinsysteem van Thailand vast te stellen.

Het document bevat drie maatregelen om de geëlektrificeerde spoordienst te upgraden:

1. Normen voor het ontwerp, de installatie, het testen en de verificatie van stroomverdeelsystemen.  De normen zullen van toepassing zijn op hoofdlijnentreinen en intercitytreinen die worden aangedreven door AC-elektriciteit.

2. Standaardvereisten voor transformatoren die worden gebruikt in onderstations, voor het aandrijven van het AC-aandrijfsysteem of voor het aandrijven van ondersteunende diensten voor geëlektrificeerde hoofdlijnen.

3. Normen voor al het rollend materieel.

Het ministerie van Spoorvervoer bereidt ook internationale normen voor voor civiele infrastructuur, mechanische en spoorvervoervoertuigen, elektrische en signalisatie en veiligheidsnormen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “Thailand belooft de Thaise spoorweg naar internationaal niveau te upgraden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!