Tessakit politie van Pattaya treedt hard op tegen de verkopers van vuurwerk en luchtlantaarns op het strand van Jomtien

PATTAYA:- De ambtenaren van de afdeling handhaving van Pattaya en Na Jomtien werkten samen om illegale vuurwerk- en luchtlantaarnverkopers op de stranden van Jomtien aan te pakken, vooral dit aan de zuidkant van de stranden.

Het hardhandig optreden volgde op klachten van omwonenden  op sociale media die beweerden dat de verkopers van het vuurwerk en de lantaarns irritante buurtbewoners waren, die de nachtrust verstoorden en mogelijk voor brandgevaar zouden zorgen.

Naar aanleiding van de klachten gingen stadsambtenaren dit weekend naar de stranden van Na Jomtien en troffen daar meerdere verkopers aan, velen die snel probeerden zich voor te doen als gewone strandgangers en zelfs hun vuurwerk begraven toen ze ambtenaren zagen naderen.

De functionarissen van Jomtien en Pattaya zijn het er echter over eens dat de verkoop van illegaal vuurwerk tegen de regels op het strand is en tientallen vuurwerk en luchtlantaarns in beslag hebben genomen. Ze hielden ook verkopers vast en waarschuwden hen om de illegale artikelen niet opnieuw te verkopen, anders riskeerden ze mogelijk strenge wettelijke straffen en zelfs mogelijk gevangenisstraf.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!