Terwijl het water van de Chao Phraya rivier stijgt, kruipen de vrachtschepen langzaam onder bruggen van Ang Thong door

ANG THONG:-  Vrachtschepen die door deze provincie varen, moeten deze dagen extra voorzichtig zijn terwijl ze onder de bruggen varen doordat het waterpeil hoger is dan normaal Chao Phraya.

Als het rivierpeil verder stijgt, kunnen schepen niet onder bruggen door. Het Ayutthaya Marine Office heeft al een verbod op het varen van vrachtschepen ’s nachts om elk risico op ongevallen te voorkomen.

 Het waterpeil van het C7A-irrigatiestation in de buurt van de provinciale hal van Ang Thong was 7,24 meter, wat overeenkomt met de zeespiegel, een stijging van 12 cm omdat de waterafvoer van Chai Nat’s Chao Phraya-dam de waterafvoer had verhoogd tot 1.763 kubieke meter per seconde.

Los daarvan maakte het departement van burgerbescherming en ter voorkoming van rampen bekend dat 297 woningen in de districten Pa Mok en Wiset Chai Chan waren overstroomd.  Hiervan staan ​​116 huizen in de wijk Pa Mok en 181 in Wiset Chai Chan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand  
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!