Taxichauffeurs en bootexploitanten uit Pattaya zitten in elkaars vaarwater

PATTAYA:- Twee bootexploitanten in Pattaya hebben bij het politiebureau van Pattaya één proces-verbaal laten opmaken waarin ze een bende van vermeende taxi “gangsters” beschuldigen van mishandeling.

De slachtoffers, de 15-jarige Khun Somchai Thongdee en de 40-jarige khun Kriengsak Tubtimtong, maakte hun grieven bij de wachtcommandant van de politie Pattaya kenbaar. De twee zeiden dat ze bootoperators waren en dat ze werden aangevallen door een groep van wat ze ’taximaffia’ noemden op het overstapstation in Noord-Pattaya.

Khun Kriengsak vertelde de politie dat hij en Somchai het langdurige conflict over een overlappend gebied vreedzaam wilde oplossen om zaken te doen tussen hen en de groep taxichauffeurs. De rivaliserende groep kwam echter opdagen in een groep van meer dan 30 mensen, sommigen gewapend met vuurwapens, zo beweerde Kriengsak. De groep dreigde hem en Somchai neer te schieten en begonnen hen te mishandelen.

De twee slachtoffers liepen niet-levensbedreigende verwondingen op en moesten worden gehecht.

De politie van Pattaya vertelde tegen onze stadsreporter dat ze rechercheurs de plaats van het incident zouden laten onderzoeken om verdachten te zoeken. Het incident had de reputatie van Pattaya geschaad, zo meent de politie.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!