TAT verwacht bij de heropening van Hua Hi. veel toeristen uit Hong Kong

HUA HIN:- De redactie van Manager Online wist te melden dat het hoofd van de Thaise toeristische autoriteiten in de provincie Prachuap Khiri Khan een groot vertrouwen in de economische verbeteringen in de economie van Hua Hin wanneer de badplaats volgende maand opengaat voor buitenlandse toeristen.

Khun Issara Sathapanaset vertelde dat hij verwachtte dat de meeste bezoekers Hong Kongers, Scandinaviërs, Maleisiërs en Singaporezen zullen zijn en vertelde verder dat hij aan vijf plannen had gewerkt die betrekking hadden op vaccinatie, marketing en mitigatie als het mis zou gaan. Zijn plannen en SOP’s moeten nog wel ter goedkeuring naar de lokale autoriteiten en vervolgens naar de centrale CCSA-commissie worden verzonden.

Issara zei dat de meeste directe vluchten naar Hua Hin binnen een straal van 5 a 6 vlieguren zouden komen, waarbij de belangrijkste uit Hong Kong en ASEAN zouden komen.

De heropening van Hua Hin staat nog steeds gepland voor 1 oktober en maakt deel uit van Thailand’s tweede fase van heropening nadat de Phuket Sandbox en het Samui Plus-model de afgelopen maanden zijn gestart.

Deze tweede fase omvat Chiang Mai, Pattaya/Sattahip en Cha-Am, hoewel er grote verwarring heerst over wanneer Bangkok weer open gaat voor buitenlanders.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand
Bron: Manageronline 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!