Surat Thani verwelkomde tijdens afgelopen extra lange weekend meer dan 57,000 Thaise en buitenlandse toeristen

SURAT THANI:- Één opgetogen directeur van het TAT-kantoor in Surat Thani, Khun Nanthawan Siripokphat, liet in alle vreugde weten, dat er tijdens een lang weekend tussen 12 en 14 augustus ongeveer 57,243 mensen naar de provincie gekomen waren, 32,604 Thaise toeristen en 24,639 buitenlandse toeristen.

Het gemiddelde tarief van hotelboekingen is 54.39 procent met een gemiddelde van 3 dagen. De TAT verwachtte dat de totale inkomsten van de uitgaven van toeristen ongeveer 455.84 miljoen baht zouden zijn, uitgaande van een gemiddelde besteding van 3,100.43 baht per dag – 2,507.28 baht per Thaise toerist en 3,695.99 baht per buitenlander.

Khun Nanthawan voegde eraan toe dat de reden waarom elke toeristische attractie zo druk was, te wijten was aan het goede weer.

“De zee is de laatste tijd prachtig en zeker een bezoek waard, vooral op alle drie de populaire eilanden. Koh Phangan hield een full moon party, Koh Samui had een trailwedstrijd en Koh Tao had veel duiktoeristen. Verschillende toeristische attracties op het vasteland, zoals bossen, stromend water en de Ratchaprapa-dam, waren dit weekend ook druk,’ zo verklaarde de directeur.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Matichon 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Matichon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!