Strand perikelen met onverwachte schade | Thaise vrouw in zuidelijk van Thailand gelegen Phuket aangevallen door Zwitserse man

PHUKET:- Een Zwitserse man ontkende dat hij een Thaise vrouwelijke arts heeft aangevallen omdat hij op de trappen van zijn luxe villa in Phuket zat. Hij beweerd dat hij op de trap struikelde en vervolgens met zijn voet tegen de rug van de dokter terechtkwam.

De 26-jarige vrouwelijke arts, Tarndao Chandam, vertelde op sociale media daarin tegen dat de Zwitserse man, later geïdentificeerd als de 45-jarige Urs Fehr, haar naar verluidt van achteren had aangevallen toen zij en haar vriend op de trap va zijn villa aan het strand, nabij Yamu-kaap in het Thalang district zaten.

Khun Tarndao dacht dat de trap openbaar eigendom was, aangezien deze zich op het openbare strand bevond. Ze beweerde dat zowel Fehr als zijn Thaise vrouw vulgariteiten naar haar schreeuwden, dreigden haar aan te klagen wegens overtreding en dat ze banden hadden met hooggeplaatste politie in het gebied.

Mr. Fehr gaf later, op 28 februari, een interview aan een plaatselijk nieuwskanaal, โหดจัง จังหวัดภูเก็ต, waarin hij erop aandrong dat hij khun Tarndao niet fysiek had aangevallen. Hij verklaarde dat het een ongeluk was. Hij struikelde over de trap en zijn voet schopte per ongeluk Tarndao’s rug.

Fehr verklaarde vervolgens dat hij niet had verwacht dat de zaak zo ernstig zou worden en zou zijn excuses willen aanbieden aan Khun Tarndao als hij haar pijn heeft gedaan. 

De Thaise advocaat van Fehr vertelde de media dat hij de vrouw en haar vriend had gevraagd zijn eigendom te verlaten vanwege zorgen over de veiligheid van hemzelf en zijn gezin, daarbij verwijzend naar een eerdere inbraak door een Thaise crimineel.

De advocaat zei dat hij er vertrouwen in had dat er die dag geen fysieke aanval had plaatsgevonden na het bekijken van een video die Fehr had opgenomen. Hij beweerde dat de video geen schade aan de Thaise vrouw bij het incident vertoonde. Hij maakte de video echter niet openbaar en was van plan deze tijdens het verhoor aan de politie te laten zien.

Maar door alle ophef kwam wel iets anders aan het licht!
Het Administratiekantoor van Thalang (TAO) heeft verder onderzoek gedaan naar de villa. Volgens de TAO zijn de treden zonder toestemming op het openbare strand gebouwd en hebben ze de eigenaar de  opdracht gegeven om de treden binnen drie dagen te verwijderen.

De plaatsvervangend commandant van de provinciale politie van Phuket, Passakorn Sontikul, verzekerde dat hij beide partijen gerechtigheid zou bieden. Hij onthulde dat agenten Tarndao vandaag al hebben ondervraagd en Fehr morgen, 1 maart, zouden oproepen voor ondervraging.

Volgens Passakorn zou de immigratiepolitie de actie van Fehr onderzoeken. Zijn visum zou worden ingetrokken als hij schuldig werd bevonden. Passakorn voegde eraan toe dat de straf voor een mishandeling afhankelijk was van de ernst van de verwonding van het slachtoffer.

Khun Tarndao drijft het voorval verder en onthulde vandaag aan de media dat ze de aanklacht niet zou intrekken en voor gerechtigheid zou vechten. Ze voegde eraan toe dat ze de beslissing van de wetgevers zou accepteren als ze de zaak zou verliezen, maar dat ze schadevergoeding zou eisen als ze zou winnen. Ze was van plan de ontvangen vergoeding voor het behoud en de verzorging van het strand op de plaats van het incident te doneren.

De plaatselijke nieuwszender, โหดจัง จังหวัดภูเก็ต, drong er bij de relevante afdelingen ook op aan om alle openbare stranden in de provincie te onderzoeken. De verslaggever benadrukte dat sommige openbare stranden illegaal werden bezet door ondernemers en zeker ook buitenlanders en riep op tot de teruggave van deze gronden  aan de lokale bevolking voor algemeen nut.

Mr. Fehr is de oprichter van het Green Elephant Sanctuary Park nabij Surin Beach in het Thalang-district van Phuket. Het reservaat is toegewijd aan het bieden van een beter leven aan mishandelde olifanten en belooft ze niet vast te ketenen of te slaan. Het biedt een tourpakket waarmee bezoekers met de dieren kunnen communiceren en kunnen bijdragen aan de dierenbescherming.

Olleke Bolleke in Phuket
Bron: Thairath

3 gedachten aan “Strand perikelen met onverwachte schade | Thaise vrouw in zuidelijk van Thailand gelegen Phuket aangevallen door Zwitserse man”

 1. Dank je wel olleke bolleke voor dit grote nieuws wat een aardig hot item is op thaise tv. En waar mijn vriend uit phuket niks van af wist!

 2. Zijn die dikke nekken Frarangs die ons een kwalijke reputatie bezorgen….
  Ernstig er lopen er hier nogal een pak rond…Met of zonder geld…
  Benieuwd hoe die Zwitser aan een visum geraakt is…
  Je moet minstens 50 jaar zijn …Of gehuwd?
  Dat verhaaltje van die olifanten…ook met een grote korrel zout nemen…
  Gewoon toeristische geldklopperij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!