Stomdronken buitenlandse vrouw tijdens d avondklok slapend gevonden op Pattaya Second Road, zou naar verluidt beroofd zijn

PATTAYA:- Een (nog) onbekende buitenlandse vrouw werd in de vroege ochtend van 10 oktober dronken voor een wisselkantoor in de buurt van het Royal Garden Plaza aan de Second Road van Pattaya aangetroffen, waarbij bleek dat al haar waardevolle spullen waren gestolen.

De polite en reddingsvrijwilligers van Sawang Boriboon Thammasathan arriveerden, dit keer zonder “Snelle Jelle” onze razende reporter (die ook wel in de olie zou zijn geweest)

arriveerde rond 02:00 uur ter plaatse. Nadat de plaatselijke prinsemarij door een buitenlandse man was gewaarschuwd 

De vrouw, van wie de nationaliteit niet bekend was, had een wit overhemd en een zwarte korte broek aan en lag zwaar te ronken op het trottoir. De hulpverleners maakten haar toen wakker en deden een eerste gezondheidscheck.

Volgens lokale getuige en taxichauffeur Wanchai Petchnil, lag de vrouw al tijdje bewusteloos toen hij voorbij reed.  Hij was ook getuige van wat hij beweerde dat een motortaxichauffeur haar naderde en haar zakken rolde. De motorrijder reed snel weg met de portemonnee van de vrouw toen hij de taxichauffeur de situatie van dichtbij zag observeren.  Wanchai belde vervolgens de politie omdat hij niet wist hoeveel van haar waardevolle spullen er ontbraken.

De politie begon de vrouw toen enkele vragen te stellen, maar was nauwelijks in staat te reageren laat staan te praten, dit vanwege haar dronkenschap. Daarom werd ze naar het politiebureau van Pattaya gebracht om te ontnuchteren, wanneer ze weer bij de pinken is, zal ze opnieuw verhoord worden.

De politie van Pattaya verklaarde dat ze CCTV-camera’s zouden observeren om te proberen de vermeende dief te lokaliseren.  Ze zeiden niet of ze de vrouw zouden aanklagen voor het negeren van de wettelijke avondklok die vanaf 22:00 uur tot 04:00 uur ingesteld is  of als de vrouw mogelijk toestemming had om met een wettelijke vergunning avondklok buiten te gaan.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Message
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!