Stadsmedewerker van Pattaya voorkomt in zijn vrije tijd een brand, dat een grote ramp had kunnen worden

PATTAYA:- Een stadswerker in Jomtien, Pattaya, voorkwam eerder deze week een ​​potentiële ramp toen enkele brandblussers gebruikte om een ​​brand te bedwingen die aan bovengrondse kabels uitbrak.

Het incident vond ’s avonds plaats op Soi 16 in Centraal Pattaya. Khun Chalatorn Moryathai, normaal werkzaam als stadswerker in Jomtien, werkte parttime als motortaxichauffeur toen hij geschreeuw hoorde van omwonenden. Bij verder onderzoek ontdekte hij dat de communicatiekabels, die vijf meter boven de grond hingen, flink aan het branden waren.

Khun Chalatorn kwam onmiddellijk in actie omdat hij bang was dat de brand zich zou kunnen verspreiden naar nabijgelegen airconditioningcompressoren en een grote explosie zou kunnen veroorzaken.

Hij pakte een brandblusser van een nabijgelegen bewoner en probeerde de vlammen te doven. De druk van de blusser was echter niet genoeg om de brand te bereiken, dus haastte hij zich naar de tweede verdieping van een gebouw naast de brandende kabels. Vervolgens klom hij op de vensterbank en bluste het vuur met succes voordat het zich naar nabijgelegen huizen kon verspreiden.

Khun Chalatorn ontving overweldigende lof van het publiek. Hij werd vooral geprezen om zijn onzelfzuchtigheid, ook al had hij op dat moment geen dienst en werkte hij een deeltijdbaan. De stadsmedewerker schreef zijn daden toe aan zijn zes jaar opleiding en de toewijding aan de openbare veiligheid die hem als stadswerker was bijgebracht.

Zijn supervisor, sergeant-majoor Sawate Peumpool, prees de khun Chalatorn voor zijn voorbeeldige dienstverlening. Hij onthulde dat de Chalatorn deel uitmaakt van het openbare veiligheidsteam van het district Jomtien, dat uit 31 agenten bestaat. Zij zijn verantwoordelijk voor het handhaven van de veiligheid binnen hun aangewezen gebieden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “Stadsmedewerker van Pattaya voorkomt in zijn vrije tijd een brand, dat een grote ramp had kunnen worden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!