Ambtenaren van Pattaya willen meer Chinese toeristen uit Chengdu lokken, 

PATTAYA:- Ome Ad zal zich verkneukelen, nu Olleke Bolleke 🤓, er gewag van maakt dat grote groep ambtenaren uit Pattaya deel nam aan het seminar ‘Pattaya Roadshow to Chengdu 23’ met als doel meer Chinese bezoekers uit Chengdu te trekken.

Het evenement, georganiseerd door de stad Pattaya , de provinciale administratieve organisatie van Chonburi en het Pattaya Office van de Tourism Authority of Thailand (TAT), had tot doel het gevarieerde toeristische aanbod van Pattaya te promoten en de banden met Chinese reisbedrijven te versterken. Het seminar werd gehouden in Chengdu, China, en werd bijgewoond door verschillende vooraanstaande Thaise autoriteiten en Chinese zakenmensen.

Khun Rung Kanjanawiroj, directeur van het TAT Chengdu Office, gaf Thaise zakenmensen waardevolle inzichten in het huidige Chinese toeristenlandschap. Ze presenteerde ook de unieke attracties en toeristische producten van  Pattaya om het potentieel van de stad om Chinese reizigers te bedienen te benadrukken.

Khun Witawin Tokiatrungrueang, consul-generaal van Thailand in Chengdu, heette alle deelnemers hartelijk welkom. Hij onthulde dat het seminar  Pattaya Roadshow to Chengdu 2024 30 Thaise bedrijven en meer dan 67 Chinese reisbureaus bij elkaar bracht.

Deze roadshow markeert de eerste van twee grote evenementen gericht op het versterken van de aanwezigheid van Pattaya op de Chinese markt. De tweede, de “Pattaya Roadshow naar Kunming 2024”, zal de populariteit van Pattaya onder Chinese toeristen verder vergroten, aldus Khun Witawin.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: PR Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!