Squid game acteur in Oost-Thailand zaagt per ongeluk twee van zijn tenen af

PATTAYA:- De Amerikaanse acteur Geoffrey Giuliano, die in Squid game VIP 4 vertolkt, is opgenomen in een ziekenhuis in de kustplaats Pattaya na een ongeluk met een kettingzaag.

Giuliano raakte bekend door zijn 32 boeken over The Beatles en kwam bij Squid game terecht na een rol in de horrorfilm Train to Busan: Peninsula. De 70-jarige acteur kruipt in de Zuid-Koreaanse serie in de huid van een Engelstalige VIP die, verscholen achter een glitterend dierenmasker, gokt op de overgebleven spelers.

Tijdens renovatiewerken in zijn huis in Thailand heeft hij de controle verloren over een kettingzaag. „Het gevaarte vloog meer dan twee meter de lucht in, raakte de grond en kwam vervolgens op mijn voet terecht. Mijn grote teen en een tweede teen moesten eraan geloven”, laat de vader van zes kinderen weten aan de Britse krant Daily Mail.

„Op dat moment voelde ik geen pijn – ik was in shock – maar er was heel veel bloed te zien. Vervolgens raapte ik mijn tenen op, stopte ze in een zakdoek en haastte me naar het ziekenhuis.” Een arts in de badplaats Pattaya hechtte de tenen voorlopig weer aan zijn voet, waarna de patiënt werd overgebracht naar een ziekenhuis in de hoofdstad Bangkok. Daar onderging hij vrijdag een tweede chirurgische ingreep. „Nu doet het wél ongelooflijk veel pijn”, zegt Giuliano. „Die kettingzaag heeft mij bijna het leven gekost, volgens de artsen heb ik geluk gehad dat ik dit nog kan navertellen.”

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “Squid game acteur in Oost-Thailand zaagt per ongeluk twee van zijn tenen af”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!