‘Spider-Man’ duikt op één druk kruispunt in Sukhothai op, om collegegeld binnen te halen

SUKHOTHAI:- De automobilisten op een druk kruispunt in Sukhothai vervielen gisteren in het kleverige web van de inwonende superheld.

Een tiener in een Spider-Man-kostuum verkoopt yoghurt op Krachong Intersection in het district Muang en verbaast voorbijgangers met zijn realistische impressie van de hele in het cartoon van een Marvel-filmpersonage.

De 18-jarige Ratchapol, zei dat hij de yoghurt begon te verkopen om geld in te zamelen voor zijn beroepsopleiding nadat hij begin te beseffen hoe belangrijk het is om een ​​beroepsopleiding te volgen.

Hij legde uit dat hij stopte met school na Mathayom 3 (14 jaar oud) omdat hij op dat moment geen interesse had om te studeren, maar heeft daar nu gruwelijke spijt van.

Hij kwam op het idee om een ​​kostuum te dragen om de aandacht van klanten te trekken nadat de eerstedagsverkopen in zijn eigen kleding slecht waren vanwege de Covid-19-crisis.

“De volgende dag besloot ik een Spider-Man-outfit van mijn vriend te lenen. Sindsdien is de verkoop van yoghurt verdubbeld.”

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation   
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: The Nation   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!