Speedboot kapitein laat Russische familie achter op het eiland Koh Sak bij Pattaya.

PATTAYA:- Een kapitein van een speedboot vergat gisteren een Russisch gezin van zes personen op het eiland Koh Sak bij Pattaya op te halen.

Volgens de Thaise media ging het om vier volwassenen en twee kinderen. De familie, die anoniem bleef voor de pers, zei dat ze gisteren van 11.00 tot 17.00 uur een speedboot hadden gehuurd, om het eiland Koh Sak te bezoeken.

Volgens de familie keerde de kapitein niet op het afgesproken tijdstip van 17.00 uur terug op het afgesproken ontmoetingspunt. De familie probeerde hem telefonisch te bereiken, maar reageerde totaal niet.

Nadat de zon onderging en het eiland donker werd, werd de familie onrustig en bang, gelukkig zag een eilandbewoner het gezin en belde de toeristenpolitie, die rond 20.00 uur op het eiland arriveerde samen met de hulpdiensten.

De autoriteiten brachten het opgeluchte gezin veilig terug naar Pattaya.

Kolonel Pichaya Kheawpluang van de politie zei dat het incident geen toeval was, maar af en toe op Koh Sak gebeurt, zij het zelden.

Kolonel Pichaya zei dat agenten de exploitant van de speedboot zouden identificeren en hem vandaag, 16 januari, zouden dagvaarden voor een mogelijke aanklacht.

Hij zei dat het incident het toerisme in Pattaya schaadde.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!